lunes, 14 de diciembre de 2015

Maneres d'aconseguir el llibre



Bona setmana a tots.
Aquests dies de llançament de 'L'últim defensa" s'ha posat en contacte amb mi força gent per preguntar-me si els podia vendre un llibre. De fet, els puc demanar i vendre'ls jo però prefereixo que el demaneu a la llibreria més propera per algunes raons. La primera és que elles també puguin fer negoci, ni que sigui modest, i perquè són els llocs on s'han de vendre els llibres per així evitar que en tanquin més, la qual cosa és un desastre. I la segona, de caire més egoista, si voleu, és perquè com més es difongui, més possibilitats hi ha que sigui conegut.
Per tant, si el voleu aconseguir us recomano que:
-Aneu a la vostra llibreria més propera i el demaneu. Només cal que truquin a l'editorial Stonberg, 93 343 55 62, i us els faran arribar en pocs dies. I de pas, potser en porten alguns més i en fem difusió entre tots.
-Aneu a llibreries de Valls, Súria, Artés o Manresa on segur que en portaran. Divendres en van deixar a Valls i també a la Parcir i aquesta setmana n'han d'arribar més.
-Sempre el podeu comprar per Internet, al web www.stonbergeditorial.com, però tingueu en compte que llavors us cobraran despeses d'enviament.
D'altra banda, i a través de la meva excompanya de feina i amiga Georgina Farrando, també n'intentarem vendre a la botiga del Tot Pàdel Bages Club de Sant Fruitós, al costat del Nat's, per entendre'ns. També trigaran uns dies però si hi aneu a fer salut, l'hi podeu demanar.
Això és tot de moment. Si teniu més dubtes o us l'heu començat a llegir i en voleu fer comentaris, ja sabeu. Gràcies a tots per l'interès un cop més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario