viernes, 18 de diciembre de 2015

El llibre, també a Amazon



Salutacions a tots. Una setmana després de la presentació de "L'últim defensa" estem entrant en el període nadalenc i de regals. A més, hi ha més temps per llegir llibres, si us lliureu dels parents en els inacabables àpats. Una possibilitat és que us el cagui el tió o, per als més ianquis, que us el passi el Pare Nadal. És una opció. Aquesta setmana, l'editorial Stonberg n'ha portat a algunes llibreries del Bages i hi podeu anar per tal d'encarregar el regal d'última hora. N'hi ha d'haver a la Llibreria Ramona (Valls de Torroella), a la Cantina (Súria), a la llibreria Malé (Artés) o també a la Parcir i a la Rubiralta (Manresa).
Si l'heu d'encarregar per Internet, el trobareu al lloc web de l'editorial, www.stonbergeditorial.com, i la novetat és que també el podeu encarregar a Amazon, tal com es veu en la imatge superior.
En l'entrada anterior d'aquest mateix bloc hi ha les maneres d'accedir-hi, que són bàsicament les mateixes que ara us he dit. De tota manera, us recordo que, visqueu on visqueu, podeu anar a la vostra llibreria habitual i encarregar-lo. Us el portaran en molts pocs dies.
Espero que els que ja l'heu comprat i l'heu començat a llegir deixeu algun comentari al bloc de què us ha semblat i per fer-ne difusió. Gràcies a tots.

No hay comentarios:

Publicar un comentario