martes, 24 de noviembre de 2015

Primeres imatges del booktrailer


Avui el Pol López m'ha passat uns segons del booktrailer de "L'últim defensa" que vam gravar fa un parell de setmanes. Són imatges en brut (sobretot el tros en què surto jo, que és el més prescindible de tot).;-)
Aquesta gravació, ja finalitzada, es penjarà d'aquí a uns dies al web de l'editorial Stonberg i la podreu veure tota. La vaig voler fer al camp de futbol de Valls, lloc en què havia jugat molt quan era petit, i amb la camiseta del club del poble, el CF Valls de Torroella, que no vaig arribar a portar mai perquè, afortundament per a ells, no en vaig arribar a formar part. Ara diré allò que la camiseta m'anava estreta però la realitat és que no m'hi hauria d'anar. A més, el blanc engreixa. Excuses.
Falten dues setmanes i mitja per a la presentació, que us recordo que serà l'11 de desembre, a les 19.30 hores, a la Biblioteca del Casino de Manresa. L'altre dia em van arribar els primers exemplars i han quedat molt bé. Un cop hagi passat, sobre tot el que surt a dins, ja haureu d'opinar vosaltres. El dia de la presentació es podran comprar llibres i a partir d'aquell moment també en podreu adquirir per Internet o si demaneu que en portin a la vostra llibreria habitual.
Gràcies novament pel vostre interès.

No hay comentarios:

Publicar un comentario