jueves, 26 de noviembre de 2015

Booktrailer sencer del llibre



L'editorial Stonberg, que edita "L'últim defensa", ha penjat ja el booktrailer del llibre, és a dir, l'entrevista ja editada en què explico una mica de què va i que podeu aprofitar per riure una estona de mi. El podeu trobar si premeu aquí . De la mateixa manera, ja sabeu que des de dimecres es pot comprar el llibre per Internet. El dia de la presentació, el proper 11 de desembre, n'hi haurà perquè en pogueu adquirir. M'avisa que només es podrà pagar en efectiu, aleshores. També podeu esperar que sigui a les llibreries més properes de Valls, Súria, Manresa o Artés o demanar-lo vosaltres mateixos a la vostra llibreria habitual. Us arribarà segur en pocs dies.



També estic agraït a l'Alfonso Morillas, del blog especialitzat en futbol i llibres Fútbol Club de Lectura, que ha fet un altre post parlant molt bé del llibre id e la presentació. Podeu entrar-hi i, a més, fer d'altres descobertes literàries que poden ser del vostre interès. Per fer-ho, podeu clicar aquí .

Falten dues setmanes per a la presentació, que serà a la Biblioteca del Casino a partir de les 19.30 hores. Si teniu comentaris, els podeu anar fent a aquest blog, tot i que veig que no té gaire requesta, o a través dels canals habituals.

Gràcies de nou pel suport i l'interès

No hay comentarios:

Publicar un comentario