lunes, 9 de noviembre de 2015

Hem gravat el booktrailer


El matí del 9-N, però del 2015, no el 9-N que tots coneixeu, l'hem aprofitat per gravar el booktrailer de L'últim defensa. L'editorial Stonberg incorpora un vídeo gravat de l'autor explicant en llibre en algun lloc significatiu. Per a mi ho era el camp de futbol de Valls de Torroella i ens hi hem adreçat amb el Pol López (laperafilms.com), la persona que fa les produccions d'aquest tipus. Encara no tenim el llibre físicament, però hem disposat de la tranquil·litat suficient per fer uns plans. A més, ens ha acompanyat una boira d'allò més suggerent i també hem pogut fer uns quants tocs de pilota, amb les limitacions evidents que m'acompanyen. Quan estigui el booktrailer a punt, us el passaré perquè el pogueu gaudir. El pobre Pol tindrà feina de post-producció, però segur que se'n surt.


També aprofito aquesta entrada per agrair als companys de la secció de Cultures de Regió7 l'article que van escriure l'altre dia i, en particular, al Toni i a la Pepa la seva faceta de figurants i d'ombres, tot i que no són de Grey, i també al Salvador per la inventiva. Merci als que em vau fer saber que ho havíeu llegit i em vau felicitar. I gràcies també al lloc web Futbol Club de Lectura. ( www.futbolclubdelectura.com ) i al seu responsable, l'Alfons Morillas, pel text de prèvia de la presentació que em va dedicar. Us recordo que aquesta tindrà lloc a la Biblioteca del Casino de Manresa el proper 11 de desembre a les 19.30 hores i que tothom hi és convidat.

2 comentarios:

  1. Moltes gràcies a tu, Jordi, per haver-me fet coneixedor d'un projecte tan atractiu i amb tan bona pinta com el teu :-D De ben segur que serà tot un èxit. Bé, el fet que la novel·la estigui a punt de sortir al carrer ja és un èxit. Moltes felicitats i endavant!

    ResponderEliminar