miércoles, 25 de noviembre de 2015

Ja es pot comprar el llibre per Internet


Salutacions a tots. Faig aquest post tan ràpid després del de dimarts perquè m'acaben de comunicar que ja es pot comprar "L'últim defensa" per Internet. L'editorial Stonberg ha pujat aquesta possibilitat al seu lloc web i, si hi entreu, i no voleu esperar fins a l'11 de desembre, el podeu demanar, tot i que llavors us cobren 4,58 euros de despeses d'enviament i us sortirà tot per 25,58 euros, ja que en costa 21. Si encara no el compreu, i per als que no us heu decidit a fer-ho, disposeu de les primeres pàgines del llibre, de l'inici de la història, perquè sapigueu si us interessa o si no. També hi podeu veure comentaris que n'han fet tant a Regió7 com del blog Fútbol Club de Lectura i, si us animeu, hi podeu deixar algun comentari. L'adreça és www.stonbergeditorial.com.
De la mateixa manera, aquí a dalt també hi he posat la invitació a la presentació que molts de vosaltres rebreu al vostre correu electrònic. Si no us l'envien, doneu-vos per convidats a través del Facebook. Com veieu, anuncia l'acte que es farà a la Biblioteca del Casino, a partir de les 19.30 hores. Hi seran l'editor de Stonberg, Jordi Castelló, el meu prologuista, el periodista de Catalunya Ràdio Francesc Garriga, el meu company del diari Regió7 i cap de Bages David Bricollé i jo mateix. Escolteu-los a ells que segur que diuen coses més interessants que no pas jo.
Doncs això, que si voleu tenir "L'últim defensa" ja podeu. Si no, esperar a que surti a les llibreries. Les de Valls, Súria, Manresa i Artés, llocs amb els quals tinc més relació, seran contactades per tal de rebre'n a partir dels propers dies, però el podeu reservar des de qualsevol lloc, a la vostra llibreria habitual dient el títol i l'editorial, perquè s'hi posin en contacte, i us hi arribarà segur.
Gràcies novament per tot l'interès.

No hay comentarios:

Publicar un comentario