lunes, 12 de septiembre de 2016

Esperem ser a Tiana Negra
Salutacions a tothom. Espero que hagueu passat un bon estiu i ànim per a la tornada. Feia mesos que no escrivia en aquest bloc, ja que he tingut el tema de "L'últim defensa" una mica aturat. Espero que us hagi donat temps a molts de vosaltres per llegir-lo i me'n digueu les opinions, tot i que costa que us hi arrenqueu.

El post d''avui és per informar-vos que dissabte vaig rebre la invitació per participar al festival de novel·la "Tiana Negra" en la seva cinquena edició. Es tracta d'un dels més reconeguts del país i tindrà lloc el proper mes de gener, o sigui que encara falta. El seu responsable, Sebastià Bennasar, m'ha comentat que hi podré presentar el llibre i també intervenir-hi en una taula rodona, la qual cosa em fa molta il·lusió. Per a aquells als quals us agradi la temàtica, també és una bona oportunitat per trobar-hi les últimes novetats del gènere. Com el seu nom indica, es fa a Tiana i, encara que el programa no és oficial, suposo que tindrà lloc els dies 20 i 21 de gener.

Aprofito per recordar-vos que la manera més fàcil d'aconseguir el llibre és demanant-lo per Internet, sense cap despesa d'enviament, trucant a l'editorial Stonberg, al 93 343 55 62 o través d'aquest link.

http://stonbergeditorial.com/es/narrativa/72-l-ultim-defensa-9788494337796.html

o bé anar a la vostra llibreria i demanar que hi truquin i us el portin. En principi, no hi ha d'haver problema a cap racó del món.

Doncs això, que ni que no en sapigueu coses, del llibre, intentem anar avançant. Gràcies pel vostre suport de sempre i, per qualsevol cosa, ja sabeu on trobar-me.

No hay comentarios:

Publicar un comentario