lunes, 18 de abril de 2016

Agraït a tothom qui ha vingut a Súria


La quarta presentació de "L'últim defensa" s'ha fet a Súria aquest dilluns, dia 18, i hi hem viscut un vespre molt agradable. Una trentena de persones han fet cap a Cal Quintana per escoltar la presentació i també per prendre part d'un tast de vins que han fet els amics de Ca l'Ibèric.
L'acte ha estat dirigit pel regidor de Cultura, Ricard Reguant, que ha anat donant pas tant a mi com a la Montse, la persona que explicava les propietats dels vins, un de blanc i un de negre, que s'han repartit entre els assistents. La gent de Cal Quintana, amable i atenta, també ens han obsequiat amb uns petits entrepans.
Des d'aquí vull agrair l'assistència a la gent que ha vingut, alguns dels quals ja són reincidents, un dilluns al vespre, Vull desitjar també èxit a l'Ajuntament en tots els actes que ha preparat per la setmana de Sant Jordi i donar les gràcies al Josep Peramiquel i al propi Ricard Reguant pels esforços esmerçats en l'organització.
La propera parada serà dijous, dia 21, a Barcelona, a la Facultat de Filologia, on participarem en la iniciativa "Un Sant Jordi Alternatiu" que duen a terme alumnes d'aquest centre. Si passeu per la ciutat i per la zona, em podeu venir a visitar, tinc previst de ser-hi des de mig matí fins a la tarda.

Foto gentilesa de S. Bach

No hay comentarios:

Publicar un comentario