martes, 12 de abril de 2016

Ja hi ha el programa de la presentació a Súria


Fa pocs dies us avançava que el proper dia 18 d'abril presentem el llibre a Súria. Avui m'ha arribat el tríptic que ha fet l'Ajuntament per informar dels actes que es celebraran durant aquella setmana i fan patxoca. I no ho dic només pel meu. Finalment, tindré el gust d'inaugurar la setmana a Cal Quintana, al centre del poble, amb la presentació de "L'últim defensa" al costat del regidor de Cultura, el Ricard Reguant. A més, si no sou gaire de literatura, teniu l'afegit que, en acabat, la gent de Ca l'Ibèric farà un tast de vins, Un molt bon al·licient per acompanyar-nos-hi.
La presentació a Súria em fa molta il·lusió. Al tríptic s'hi diu que sóc un "amic de Súria" i és cert perquè m'hi uneixen molts lligams familiars i d'amistats i també hi vaig estudiar, a l'institut Mig-Món, i hi vaig treballar, a Ràdio Súria. Per això espero veure a molta gent que potser no va poder venir a Manresa, en la presentació del desembre, i amb la qual fa temps que no ens saludem. També espero gent de Valls per la proximitat. Segur que serà un vespre molt xulo.
Vull agrair la intervenció de la Núria Balaguer, que va ser qui va parlar a l'Ajuntament del meu llibre per tal que hi pogués ser presentat, i també la feina del Josep Peramiquel, qui sé que s'ha esforçat perquè tot vagi bé.



A part de la meva presentació, del dia 18, també us vull recomanar les altres tres que es fan en els dies successius.El dia 19 d'abril, a les 8 de la tarda, "Viatge al cor de Catalunya" de Jordi Piñero i Ferran Pujol; l'endemà, a la mateixa hora, "Súria al cor. La vida dels carrers", de Montserrat Bacardit; i el dijous, 21, ´també a les vuit, "Sense bitllet de tornada", de Josep Fàbrega Selva. Tots tres, a la Biblioteca de Súria. A més, el divendres, 22 d'abril, a dos quarts de quatre de la tarda, la cantata "Tots celebrem Sant Jordi", a càrrec de les corals i orquestres de l'Escola Municipal de Música de Súria i dels alumnes del cicle inicial de les escoles de primària; a les si, la presentació del conte infantil "La Silva i el rescat del bosc", del surienc Enric Sala Serra i amb il·lustracions d'Ester Izquierdo. I el dia 23, parades de llibres i roses i biblioteca al carrer. També concert de Sant Jordi a les onze del matí, a la plaça de la Serradora amb la Societat Coral La Llanterna i la coral Sòrissons, a més de lectures de contes i poemes. A les tres de la tarda, a la plaça de Sant Joan, 21a Mostra de Dansa de l'escola de ballet Maria Cinta i a les sis, a la cruïlla dels carrers Sant Josep i Magí Fàbrega, sessió de contes a l'aire lliure amb Dídac Micaló. Finalment, el diumenge, 24, a l'era de la Garriga de Castelladral, ballada de sardanes amb la Cobla Súria i organitzada per l'Agrupació Sardanista.

Realment, a Súria fan una gran festa la setmana que ve i teniu molts actes per apuntar-vos-hi. Esperem començar bé la llista amb la presentació de "L'últim defensa" i que molts de vosaltres hi pogueu venir.

I quan s'acabi Súria, seguirem amb més novetats referents al llibre en la setmana de Sant Jordi. Almenys tres més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario