sábado, 23 de enero de 2016

Agraït per la rebuda a Callús i bona notícia sobre les despeses d'enviament




Aquest dissabte, dia 23, a les 12 del migdia, hem fet la segona presentació de "L'últim defensa". Ha estat a un lloc tan especial com el Vagó de Callús i han vingut una vintena llarga de persones (llarga vol dir que eren més de vint, sense arribar a trenta, no les he comptades exactament). Vull agrair a la Mireia Lladó la iniciativa d'organitzar-ho i de convidar-m'hi. També ha vingut el meu editor, Jordi Castelló, de Stonberg, que ha intervingut en primera posició. Entre el públic hi havia l'alcalde, Joan Badia i alguns regidors, com la de Cultura, Rosa Ginestà. Us adjunto una foto, però en podeu trobar més al Facebook de l'Ajuntament de Callús. AQUÍ
Entre el públic hi tornava a haver amics, companys de feina, veïns de Valls i també m'ha fet il·lusió que vinguessin persones a qui no coneixia, però que s'hagin interessat per la novel·la. És una manera d'anar obrint camí, ni que sigui a poc a poc. Ha estat un migdia molt agradable i, a tots aquells que hagin vingut, espero que no els defraudi i els agradi allò que llegeixin.
Espero poder anar fent més presentacions en les properes setmanes. Estic obert a tothom qui m'ho ofereixi.

Sense càrrecs per Internet
De tota manera, avui he rebut una molt bona notícia de l'editor. Tots aquells que encara no hagueu comprat el llibre i no sapigueu on trobar-lo, ho podeu fer per Internet o per telèfon AL MATEIX PREU. Us havia dit que si l'encarregàveu a través de la xarxa us carregaven uns quatre euros de despeses d'enviament. Ara no serà així, però NOMÉS SI HO FEU A TRAVÉS DEL LLOC WEB DE STONBERG. Us passo el link AQUÍ .
En cas que us donés problemes o us cobri els euros de despeses d'enviament, podeu trucar al número de Stonberg, 93 343 55 62 i us faran arribar el llibre a casa.
De moment res més, novament encoratjar-vos a que el llegiu i me'n doneu l'opinió per seguir endavant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario