lunes, 8 de febrero de 2016

Post a "El lloc del crim"


"El lloc del crim" és un bloc que porten dues noies de Granollers, la Mònica i la Mercè Llorente. L'any 2013 va guanyar el premi al millor bloc personal dels guardons Blocs Catalunya. Fa unes quantes setmanes vaig contactar-hi i els vaig passar "L'últim defensa" en versió pdf, la qual cosa afegeix més dificultat a la seva lectura. Avui he vist que n'han escrit un post. Em van avisar que trigarien temps a fer-ho, però han complert i els estic molt agraït per fer-ne difusió i per la sinceritat amb la qual han parlat del llibre. Si voleu veure'n la ressenya, podeu clicar AQUÍ .
També aprofito per recodar-vos, per als que em dieu on podeu aconseguir el llibre, que hi ha una manera ben senzilla si no voleu encarregar-lo a la llibreria. Ho podeu fer per Internet a la pàgina web de l'editorial Stonberg. Podeu entrar AQUÍ i comprar-lo pel mateix preu que el trobaríeu a la llibreria SENSE DESPESES D'ENVIAMENT.
Aprofito per agrair a les persones que ja l'han llegit les opinions que m'han fet arribar i l'ajuda en la difusió, que mai no sobra. Merci per tot.

No hay comentarios:

Publicar un comentario