martes, 27 de junio de 2017

L'ÚLTIM DEFENSA FITXA PER PAGÈS EDITORS I EDITORIAL MILENIO
La setmana passada us vaig informar que avui us explicaria novetats, i són aquestes. Aquest dimarts al matí he assistit a Lleida a la presentació de la nova col·lecció de novel·la negra de Pagès Editors i d'Editorial Milenio, que contindrà "L'últim defensa" tant en català, com en castellà. És previst que el llibre, que molts de vosaltres ja heu llegit, surti el maig del 2018, just abans del mundial de futbol.

El canvi d'editorial respon a la necessitat de trobar més difusió i millor distribució per a la novel·la. Qui serà el director de la col·lecció, Sebastià Bennasar, que també ha estat a l'acte d'avui, em va fer la proposta fa uns quants mesos i aquesta ha tirat endavant. A part del meu llibre, a la col·lecció, que es dirà "Lo marraco negre" en català i "Marrajo" en castellà, hi trobareu d'altres llibres del gènere. El primer en català, per exemple, serà "Es vessa una sang fàcil" de Manuel de Pedrolo, i també s'editarà en castellà el recent guanyador del premi Crims de Tinta 2017, "Temps de rates", de Marc Moreno.

Per als que estigueu pendents de la segona part de "L'últim defensa", haureu d'esperar una mica, almenys fins que puguem fer més difusió del primer llibre i intentar fer-lo arribar més enllà del que ha arribat fins ara. La meva intenció seria que sortís el 2019 de la mà de Pagès i Milenio, en les noves col·leccions, però millor fer les coses a poc a poc i amb prudència i ja s'anirà veient.

En l'acte d'avui, presentat per Bennasar, també hi han assistit l'escriptor, corrector lingüístic i especialista en el gènere fantàstic i en la figura de Manuel de Pedrolo, Antoni Munné-Jordà, i les escriptores Montse Sanjuán i Núria Queraltó, a part de la directora de l'editorial, Eulàlia Pagès.

No hay comentarios:

Publicar un comentario