martes, 20 de junio de 2017

A reveure a Stonberg


Aquest post d'avui és per fer una comunicació i un agraïment. La comunicació és per dir que, després de dos anys de relació professional, avui he tancat el meu vincle amb Stonberg Editorial. L'agraïment és per a la seva gent, sobretot el Jordi Castelló, que és qui va acceptar editar el meu primer llibre, "L'últim defensa", el juny del 2015. Sempre estaré en deute amb ell.

També gràcies a la Ton, amb qui hem tingut més contacte a l'hora de gestionar la distribució de llibres, i també a la Irina, per la correcció que va fer de la novel·la, i al Pol, pel vídeo que va gravar com a booktrailer el novembre del 2015. Espero que us vagi a tots molt bé, des del punt de vista professional i personal.

Durant el proper mig any jo disposaré d'alguns exemplars de "L'últim defensa" en català. En cas que en necessiteu, poseu-vos en contacte amb mi. A partir d'ara ja no es pot aconseguir a través de la web de Stonberg, ni en llibreries, fins a pròxim avís.

Això no significa que l'aventura de "L'últim defensa" s'acabi, ni molt menys. Dimarts que ve espero poder donar-vos novetats sobre el seu futur, que segur que serà brillant i millor. El projecte no s'acaba, tot just comença. Gràcies a tots per ser-hi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario