lunes, 26 de octubre de 2015

Contracte firmat







Aquest dilluns, dia 26, he firmat el contracte de "L'últim defensa", el llibre del qual us he estat parlant les darreres setmanes. Diu poques coses noves d'aquelles que ja coneixia. Ja us vaig informar que té 350 pàgines i que fa 15x23 centímetres. Una de les dades de què m'he assabentat avui ha estat del preu. Segons el contracte serà de 21 euros. Per tant, si el compreu, ja esteu anant amb el bitllet blau i la monedeta.
Encara no sé exactament quan sortirà perquè abans s'ha de fer una presentació, possiblement a Manresa, i s'ha de concretar el lloc. Segurament serà un dia entre setmana, o un dijous o un divendres, a poder ser, i en un horari que seria entre les set o quarts de vuit del vespre. M'han comentat que podria ser o final de novembre o principi de desembre, possiblement aquesta última opció. Encara queden temes logístics com acabar de comprovar el fitxer en pdf que l'editorial ha creat. El llibre, de fet, ja està entregat i totalment corregit i repassat i en dues setmanes possiblement els primers exemplars ja estaran impresos, tot i que jo encara trigaré a veure'ls.
Una altra dada nova és la portada. La setmana passada me'n van passar quatre per triar i en vaig escollir una. Alguns ja l'heu vista i n'estic content. Us puc dir que serà vermella i negra, bastant cridanera, la veureu de lluny.
Alguns de vosaltres m'heu demanat on podreu trobar el llibre un cop surti. Stonberg és una editorial petita que no va per distribuïdora i per tant no fa repartiment a l'engròs. Intentarem que n'hi hagi a les llibreries més properes, a Valls, a Súria o a Manresa. De tota manera, hi ha tres possibilitats més. Una és que vingueu a la presentació. Allà n'hi haurà i en podreu comprar. L'altra és que aneu a la llibreria que tingueu més a prop i demaneu que us la porti. L'editorial la farà arribar a qualsevol lloc on se li demani. La tercera és comprar-la per Internet, amb les despeses addicionals que això suposa. També hi ha previst fer una edició en format Kindle més endavant, potser el gener o el febrer. Aquesta, com sol passar, és més econòmica per als que us hagueu habituat al llibre electrònic, 5 euros. Quan estigui disponible, també us ho comunicaré.
I crec que de moment res més, Quan sàpiga segur el dia de la presentació, us faig un post i així ja ho sabreu. No cal dir que hi esteu tots convidats. I gràcies novament pel suport mostrat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario