lunes, 28 de mayo de 2018

L'últim defensa, el 5 de juny







Després de mesos de canvis, anuncis i correccions, per fi ja tenim el dia. "L'últim defensa" i la seva versió castellana, "El último defensa", ja es podran adquirir novament a partir del proper dimarts, 5 de juny. Aquell dia ja entrarà al catàleg de novetats d'Editorial Pagès (www.pageseditors.cat) i Editorial Milenio (www.edmilenio.com). De fet, si hi entreu veureu que ja apareixen al capdamunt, anunciant que sortiran pròximament.

Com sabeu, aquest és el mateix llibre que ja va sortir fa dos anys i mig a l'editorial Stomberg i que va ser descatalogat el maig passat. El motiu va ser l'oportunitat que Sebastià Bennasar i la gent de Pagès Editors em va oferir de reeditar-lo i de fer la versió en castellà per tal que pugui tenir més difusió i una millor distribució. Per a mi ha estat un procés llarg d'espera, però ha valgut la pena i estic molt il·lusionat amb aquesta nova etapa amb ells. 

Necessito la vostra ajuda des d'ara

Molts de vosaltres, que ja vau llegir el llibre, m'heu anat demanant durant aquest temps quan sortiria la segona part. Hauria estat la meva intenció que fos ja, però l'inici de les col·leccions de novel·la negra de Pagès i Milenio, anomenades "Lo Marraco Negre" i "Marrajo", i que us recomano que seguiu, era aquest 2018. Per això era necessari començar des de zero amb la primera part, per poder arribar a aquells que encara no la coneixen.

Per això, a vosaltres, els lectors que ja coneixeu la història, us demano que sigueu actius. Recomaneu el llibre, tant en català, com en castellà, a qui no l'hagi llegit. Ara pot arribar a més llocs i a més gent, ja que la distribució serà bona. Si no el compreu per a vosaltres, perquè ja el teniu, el podeu regalar o parlar-ne bé. Torna a començar la feina de difusió i qualsevol ajuda serà bona. La segona part està escrita, però només podrà ser editada si "L'últim defensa" crea una bona comunitat de seguidors. I vosaltres en podeu ser una part activa. Us ho agrairé molt, com sempre que m'heu fet saber la vostra opinió sobre la novel·la. De les vostres impressions de llavors n'han sortit millores, tant per a aquesta reedició, com per als posteriors llibres.

Torna a iniciar-se també la possibilitat de fer-ne presentacions. En l'anterior etapa guardo bon record de les que vaig fer a Manresa, Callús, Súria i Berga, Ara, que el llibre serà més a mà, se'n poden fer més. El dia 5 serà a la web, però a partir de llavors començarà a arribar a tot arreu i us el podeu trobar a qualsevol racó de parla catalana i espero que, en el futur, també en molts de la resta de l'estat i de països de parla castellana.

El Segre de negre

El meu primer acte de presentació d'aquesta nova edició de "L'últim defensa" i "El último defensa" serà dissabte, dia 2 de juny, a les 11.30 a l'Institut d'Estudis Ilerdencs de Lleida, dins de la tercera edició del festival "El Segre de Negre". Us el recomano (el festival, no tant la meva intervenció, ;-))))). Hi podreu trobar novetats literàries, tallers i d'altres atraccions de primer ordre entre el dia anterior, el divendres 1, i dissabte. Per saber-ne més, podeu entrar a www.elsegredenegre.cat.

De moment res més. Tornem a començar i compto amb el vostre ajut i suport.

No hay comentarios:

Publicar un comentario